Menu

Live loud girl and Jotun paints

Nofred is proud of being part of this great project by Live Loud Girl. They where asked to do the Art direction + Styling for Jotun paint kids collection.

lees verder

blogpost prchtg.nl

Toen Lode hoorde dat hij een echte bank op zijn slaapkamer zou krijgen, sprak zijn snoet boekdelen. Een bank! Een blauwe! Met oranje knopen! Waar je ook op kunt liggen! Hij kon niet heel veel blijer zijn, dan met dit nieuws. En dat snappen wij. Want wie wil er nou niet zo’n toffe By KlipKlap op zijn slaapkamer?

lees verder

Play room styling by Live Loud Girl

"Just another day at the zoo” is what we would like people to think when they walk into our latest playroom installation.

lees verder

VT wonen blogpost by KlipKlap

Jessica + Fleur van prchtg.nl zijn gastbloggers voor de VT wonen. Zij hebben een mooie blogpost geschreven over de KK 3 fold van het Deense merk by KlipKlap.

lees verder

vt wonen blogpost nofred

Jessica + Fleur hebben een mooie blogpost geschreven over de Mouse chair en High chair van Nofred op hun blog voor VT wonen

lees verder

VT WONEN tijdschrift Sept 2017

De Mouse chair Rosa en het Toucan behang van Nofred in de VT wonen op de shopping pagina van een productie over de mooiste items voor je kinderkamer.

lees verder